Door de coronamaatregelen hebben we onze activiteiten op een laag pitje moeten zetten. Daarom doen we deze zomer een aantal extra inspanningen. Eén daarvan is een extra hockeykamp van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 100, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de beslissingen van onze overheid. Laten deze minder toe dan passen we dit ook toe op het kamp. Wil je een plaats? Wie eerst betaald heeft, heeft de meeste kans!

Voor dit kamp betaal je €150. In deze bijdrage is ook eten inbegrepen. Mocht dit niet toegelaten zijn dan betalen we €40 terug. En om het geheel nog aantrekkelijker te maken: derde lid van hetzelfde NEO gezin komt gratis!

Ook niet-leden zijn welkom. Zij betalen een surplus van €30 die, als ze lid worden van NEO, wordt afgetrokken van het inschrijvingsgeld. Komt het niet-lid mee samen met een NEO vriendje naar het kamp dan krijgt het NEO vriendje €30 terugbetaald op zijn inschrijving (niet-lid moet naam van vriendje opgeven bij inschrijving). Dus, beste NEO leden: breng je 5 vriendjes die geen lid zijn mee naar het kamp dan word je volledige kampbijdrage terugbetaald!

Ook voor dit kamp is er een fiscaal attest mogelijk.

Wees er snel bij!

Het inschrijvingsformulier vind je hier.