Ten gevolge van het WK Wielrennen zal in het weekend van vrijdag 24 tot en met zondag 26 september het verkeer rond de Nekker verstoord zijn en dient een alternatieve route gevolgd te worden.

Wanneer is de weg afgesloten?

  • vrijdag 24 september 2021 tussen 12 en 15 uur
  • zaterdag 25 september 2021 tussen 11 en 14 uur
  • zondag 26 september 2021 tussen 09 en 12 uur


Welke alternatieve route kan je nemen?

We hebben van Stad Mechelen doorgekregen dat je via Lakenmakersstraat en Nekkerspoel-Borcht (dijlepad) kan aan- en wegrijden. Hou er rekening mee dat het op deze momenten druk kan zijn.

Meer informatie vind je op de website van De Nekker.

Joepie, de subsidies voor het nieuwe waterveld zijn goedgekeurd door Sport Vlaanderen! Dat wilt zeggen dat we eindelijk kunnen starten met de aanleg van dit tweede veld. We hopen het veld feestelijk te kunnen inhuldigen in september volgend jaar.
 
Meer info hierover vind je terug in dit artikel van GvA.

Denk je dat hockey misschien wel iets is voor jou? Kom dan zeker eens langs op een van onze trainingen! We geven je graag een woordje uitleg over de sport en onze club en beantwoorden al je vragen. Je kan ook 3 keer gratis (en verzekerd) meetrainen vooraleer je beslist om in te schrijven.

In augustus en september organiseren we zelfs speciale startersdagen waarop we een extra training voorzien voor alle geïnteresseerde starters. Deze gaan door op woensdag 18/8, vrijdag 20/8, woensdag 1/9, vrijdag 3/9, woensdag 8/9 en vrijdag 10/9, telkens van 18.00 tot 19.30 uur. Je kan ook langskomen op woensdag 25/8 tussen 13.00 en 16.00 uur.

Praktisch: Geef vooraf een seintje aan Peter (+32475674318) of Bart (secretaris@neohockeymechelen.be), zodat we je op gepaste wijze kunnen ontvangen. Als je wilt meetrainen, trek dan sportieve kledij aan - een (coronaveilige) stick en scheenlappen zullen wij voorzien. De uren van de trainingen vind je op de Trainingen pagina.

Kijk intussen al gerust eens rond op de website om een idee te krijgen van onze club.

Op 9 april was NEO op RTV! Yannis (U11B) en Alexia (U11G) zijn namelijk 3000 paaseitjes gaan afgeven aan het Sint-Maartenziekenhuis. Door de coronacrisis kregen we ze niet meer verkocht, dus besloten we om ze te schenken aan de dokters en verpleegkundigen. Dokter Rob (één van onze Trimmers :-) mocht ze in ontvangst nemen.

Welkom!

Welkom op de website van NEO Hockey Club Mechelen. We hopen dat je op onze website het antwoord vindt op de meeste praktische vragen over onze hockeyclub. Zit je toch nog met een vraag? Stel ze gerust via secretaris@neohockeymechelen.be of +32475674318!

NEO op social media

Facebook (publiek)

Facebook
publiek

Facebook (voor leden)

Facebook
voor leden

Instagram

Instagram 

Twitter

Twitter 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners