Joepie, de subsidies voor het nieuwe waterveld zijn goedgekeurd door Sport Vlaanderen! Dat wilt zeggen dat we eindelijk kunnen starten met de aanleg van dit tweede veld. We hopen het veld feestelijk te kunnen inhuldigen in september volgend jaar.
 
Meer info hierover vind je terug in dit artikel van GvA.

Zoals elk jaar organiseren we in de laatste week van augustus onze Tropical week om de zomervakantie af te sluiten en het nieuwe seizoen goed in te zetten. Dit jaar voegen we er zelfs een dagje aan toe om ons (Pinkster)jeugdtornooi in te halen waardoor de week er als volgt uitziet:

  • Tropical hockeykamp van maandag 23 t.e.m. vrijdag 27 augustus; dit staat open voor leden en niet-leden; leden kunnen ook deelnemen aan een EHBO- en scheidsrechtercursus
  • Tropical trimtornooi op woensdagavond 25 augustus
  • Tropical jeugdtornooi op zaterdag 28 augustus
 
Daarnaast organiseren we tijdens de zomervakantie ook nog een aantal andere sportkampen in samenwerking met externe partners, meer bepaald De Nekker en Berentrode (Bonheiden). Alle informatie hierover vind je terug op de Hockeykampen pagina.

Vanaf maandag 28 juni zitten de reguliere trainingen erop en schakelen we over op zomerhockey: elke maandagavond mag iedereen die er zin in heeft naar De Nekker komen om wedstrijdjes of hockeyspelletjes te spelen:

  • van 18.15 tot 19.45 uur voor alle jeugdleden t.e.m. 14 jaar. We spreken af om 18.00 uur aan de ingang van De Nekker en gaan dan in groep naar het veld. Afhankelijk van de leeftijd en omvang van de groep worden dan wedstrijdjes of spelletjes georganiseerd. Ook niet-leden zijn welkom om eens te proeven van de hockeysport en onze club! 
  • van 20.00 tot 21.30 uur voor alle leden vanaf 15 jaar (inclusief trimmers, dames en heren). We spreken af om 19.45 uur aan de ingang van De Nekker en gaan dan in groep naar het veld. Afhankelijk van de opkomst spelen we wedstrijdjes op een heel of een half veld. Daarna kan je ook nog iets drinken in de NEO bar.


De reguliere trainingen van volgend seizoen starten vanaf maandag 18 augustus. Meer info vind je op de Trainingen pagina.

Denk je dat hockey misschien wel iets is voor jou? Kom dan zeker eens langs op een van onze trainingen! We geven je graag een woordje uitleg over de sport en onze club en beantwoorden al je vragen. Je kan ook 3 keer gratis (en verzekerd) meetrainen vooraleer je beslist om in te schrijven.

In augustus en september organiseren we zelfs speciale startersdagen waarop we een extra training voorzien voor alle geïnteresseerde starters. Deze gaan door op woensdag 18/8, vrijdag 20/8, woensdag 1/9, vrijdag 3/9, woensdag 8/9 en vrijdag 10/9, telkens van 18.00 tot 19.30 uur. Je kan ook langskomen op woensdag 25/8 tussen 13.00 en 16.00 uur.

Praktisch: Geef vooraf een seintje aan Peter (+32475674318) of Bart (secretaris@neohockeymechelen.be), zodat we je op gepaste wijze kunnen ontvangen. Als je wilt meetrainen, trek dan sportieve kledij aan - een (coronaveilige) stick en scheenlappen zullen wij voorzien. De uren van de trainingen vind je op de Trainingen pagina.

Kijk intussen al gerust eens rond op de website om een idee te krijgen van onze club.

Op 9 april was NEO op RTV! Yannis (U11B) en Alexia (U11G) zijn namelijk 3000 paaseitjes gaan afgeven aan het Sint-Maartenziekenhuis. Door de coronacrisis kregen we ze niet meer verkocht, dus besloten we om ze te schenken aan de dokters en verpleegkundigen. Dokter Rob (één van onze Trimmers :-) mocht ze in ontvangst nemen.

Welkom!

Welkom op de website van NEO Hockey Club Mechelen. We hopen dat je op onze website het antwoord vindt op de meeste praktische vragen over onze hockeyclub. Zit je toch nog met een vraag? Stel ze gerust via secretaris@neohockeymechelen.be of +32475674318!

NEO op social media

Facebook (publiek)

Facebook
publiek

Facebook (voor leden)

Facebook
voor leden

Instagram

Instagram 

Twitter

Twitter 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners