Denk je dat hockey misschien wel iets is voor jou? Kom dan zeker eens langs op een van onze trainingen, ook tijdens de zomervakantie! We geven je graag een woordje uitleg over de sport en onze club en beantwoorden al je vragen. Je kan ook 3 keer gratis (en verzekerd) meetrainen vooraleer je beslist om in te schrijven.

Praktisch: Geef vooraf een seintje aan Peter (+32475674318), zodat we je op gepaste wijze kunnen ontvangen. Als je wilt meetrainen, trek dan sportieve kledij aan - een (coronaveilige) stick en scheenlappen zullen wij voorzien. De uren van de trainingen vind je hieronder.

Kijk intussen al gerust eens rond op de website om een idee te krijgen van onze club.

Aangezien er in maart en april heel wat trainingen zijn verloren gegaan, blijven we tijdens de zomervakantie trainingen geven aan een regime van 1 training per week! Het trainingsschema ziet er als volgt uit (let wel, we gebruiken hierin al de ploegnamen van volgend jaar):

Dag Uur Team Trainer
Maandag 18:00 - 19:30 U7-U12 + Keepers Asif + Ceyhun
20:00 - 21:30 Trimmers + Heren Asif + Ceyhun
Woensdag 20:00 - 21:30 U14-U19 + Dames Gil + Yves

Hou rekening met de volgende richtlijnen:

  • Kom op tijd! We verzamelen een kwartier op voorhand aan de ingang van De Nekker. Als je te laat komt, geraak je niet meer binnen.
  • Op weg naar en naast het veld houden we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Op het veld houden we minimaal 5 meter afstand.
  • Er mogen maximaal 50 personen (spelers en trainers samen) op het veld. Eén ouder begeleidt de groep naar en van het veld. Andere ouders en begeleiders mogen niet mee naar binnen.
  • Breng eigen ontsmettingsmiddel mee en ontsmet je handen vóór en na de training. Breng ook een eigen geel of rood hesje mee. 
  • Raak de hockeyballen en het trainingsmateriaal niet met je handen aan - enkel de trainer mag dit doen.
  • Heb je symptomen van het coronavirus? Blijf dan thuis!

Op 9 april was NEO op RTV! Yannis (U11B) en Alexia (U11G) zijn namelijk 3000 paaseitjes gaan afgeven aan het Sint-Maartenziekenhuis. Door de coronacrisis kregen we ze niet meer verkocht, dus besloten we om ze te schenken aan de dokters en verpleegkundigen. Dokter Rob (Trimmers) mocht ze in ontvangst nemen :-)

Welkom!

Welkom op de website van NEO Hockey Club Mechelen. We hopen dat je op onze website het antwoord vindt op de meeste praktische vragen over onze hockeyclub. Zit je toch nog met een vraag? Stel ze gerust via secretaris@neohockeymechelen.be of +32475674318!

NEO op social media

Facebook (publiek)

Facebook
publiek

Facebook (voor leden)

Facebook
voor leden

Instagram

Instagram 

Twitter

Twitter 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners