NEO Tropical logo

Op zaterdag 3 september starten de wedstrijden van het nieuwe seizoen (2022-2023). Om dat goed opgewarmd in te zetten, organiseren we naar jaarlijkse gewoonte onze NEO Tropical in de laatste week van augustus. Dit kamp staat open voor leden en niet-leden.

Het kamp gaat door van 22 tot 26 augustus 2021, telkens van 9 uur tot 16 uur. Voor- en naopvang is mogelijk van 8.15 uur tot 17 uur.

Het is een zomersportkamp voor alle leeftijden. De trainingen worden voorzien door onze eigen trainers en een aantal hockeyberoemdheden (verrassing!). Maar we wisselen het hockeyspelen ook af met een aantal andere sporten en spelen.

En beroemdheden kunnen natuurlijk niet ontbreken. Arthur De Sloover van ons nationaal team komt een sessie verzorgen. Daarnaast gaat ook de Argentijnse international Camila Machín een aantal sessies verzorgen. Niet vergeten dat onze Ceyhun er ook zal zijn, hij heeft coaching van het nationaal vrouwenteam van Azerbedjan op zijn CV staan.

De u14-u19 kunnen tijdens het kamp ook deelnemen aan een EHBO-opleiding én aan een scheidsrechtersopleiding. Dit laatste is een goede voorbereiding voor het verplichte scheidsrechterexamen voor u14 en hoger (om deel te mogen nemen aan wedstrijden). De deelname tot deze opleidingen is beperkt tot de deelnemers aan de Tropical stage en andere NEO/KMTHC-leden.

  • EHBO opleiding: datum wordt nog meegedeeld
  • Scheidsrechtersopleiding voor beginnende scheidsrechters:
    • Voor de jeugdspelers die aan het examen willen/moeten deelnemen gaat dit door op vrijdag 26 augustus van 13-14u. De spelers kunnen daarna in de cafetaria het online examen doen (PC of GSM meebrengen hiervoor), Gil kan tot 16u blijven om bij het examen te coachen.
    • Voor de ouders (graag bevestiging naar secretaris) wordt een opleiding voorzien op dinsdag 23 augustus van 20-21u.

De prijs voor het kamp bedraagt €175 (inclusief 10-uurtje en middagmaal). De avondopleidingen zijn gratis. Niet-leden betalen €30 extra, die ze terugkrijgen als ze lid worden in het volgend seizoen. Een fiscaal attest is verkrijgbaar op aanvraag.

Het inschrijvingsformulier vind je hier

Een voorsmaakje: