NEO Hockey Club verzorgt verschillende sportkampen tijdens het jaar, zowel in eigen beheer als voor andere organisatoren (waarbij wij dan de hockeytrainers leveren). De volgende kampen zijn alvast gepland in 2021:

Datum Organisator Locatie Details en inschrijving
Paaskamp 6-9 april 2021 NEO De Nekker Zie hieronder
Zomerkamp 23-27 augustus 2021 NEO De Nekker Zie hieronder
Zomer 2021 (datum nog niet gekend) Berentrode Berentrode Website Berentrode
Zomer 2021 (datum nog niet gekend) De Nekker De Nekker Website De Nekker

In de eerste week van de paasvakantie (6-9 april) organiseren we een stage voor alle jeugdleden (-18-jarigen) van NEO Hockey Club. Tijdens deze 4-daagse krijg je niet alleen hockey maar ook multisport voorgeschoteld.

We zullen werken met 4 groepen van maximaal 10 personen elk. Het kamp is omwille van Covid-19 helaas enkel toegankelijk voor leden.

Het kamp begint telkens om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur, met vooropvang vanaf 8.15 uur en naopvang tot 18.00 uur.

De deelnemers krijgen een 10-uurtje, middagmaal en 4-uurtje. De kostprijs is €120 per deelnemer.

Uiteraard is dit allemaal afhankelijk van de coronamaatregelen die gelden op dat moment. Mocht de stage niet kunnen doorgaan (geheel of gedeeltelijk, bv. voor +13-jarigen), dan krijgen de getroffen deelnemers hun inschrijvingsgeld terugbetaald.

Het inschrijvingsformulier vind je hier.

NEO Tropical logo

Op zaterdag 4 september starten de wedstrijden van het nieuwe seizoen (2021-2022). Om dat goed opgewarmd in te zetten, organiseren we naar jaarlijkse gewoonte onze NEO Tropical in de laatste week van augustus. Dit kamp staat open voor leden en niet-leden.

Het kamp gaat door van 23 tot 27 augustus 2021.

De details voor het kamp van 2021 zijn nog niet bekend, maar in 2020 zag het er alvast als volgt uit:

Het kamp gaat telkens door van 9 uur tot 16 uur. Voor- en naopvang is mogelijk van 8.15 uur tot 17 uur.

Het is een zomersportkamp voor alle leeftijden. De trainingen worden voorzien door onze eigen trainers en een aantal hockeyberoemdheden (verrassing!). Maar we wisselen het hockeyspelen ook af met een aantal andere sporten en spelen.

De U14 en ouder kunnen tijdens het kamp ook deelnemen aan een groepstraining arbitrage. Zij moeten in dit examen geslaagd zijn om aan de wedstrijden te kunnen deelnemen! De deelname is beperkt tot NEO leden.

Kostprijs is €175. Overnachting €60. Niet-leden betalen €30 extra die ze terugkrijgen als ze lid worden in het volgend seizoen. Een fiscaal attest is verkrijgbaar op aanvraag.

Het inschrijvingsformulier vind je hier

Een voorsmaakje:

Welkom!

Welkom op de website van NEO Hockey Club Mechelen. We hopen dat je op onze website het antwoord vindt op de meeste praktische vragen over onze hockeyclub. Zit je toch nog met een vraag? Stel ze gerust via secretaris@neohockeymechelen.be of +32475674318!

NEO op social media

Facebook (publiek)

Facebook
publiek

Facebook (voor leden)

Facebook
voor leden

Instagram

Instagram 

Twitter

Twitter 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners