NEO Hockey Club verzorgt verschillende sportkampen tijdens het jaar, zowel in eigen beheer als voor andere organisatoren (waarbij wij dan de hockeytrainers leveren). De volgende kampen zijn alvast gepland in 2021:

Wat Wanneer Locatie Details en inschrijving
NEO paaskamp 6-9 april 2021 De Nekker Zie hieronder
NEO zomerkamp 'Tropical' 23-27 augustus 2021 De Nekker Zie hieronder
Berentrode zomerkamp 'Hockey + omnisport' 16-20 en 23-27 augustus 2021 Berentrode (Bonheiden) Zie website Berentrode
De Nekker zomerkamp 'Pucky en Stickie' 2-6 augustus 2021 De Nekker Zie website De Nekker

NEO Tropical logo

Op zaterdag 4 september starten de wedstrijden van het nieuwe seizoen (2021-2022). Om dat goed opgewarmd in te zetten, organiseren we naar jaarlijkse gewoonte onze NEO Tropical in de laatste week van augustus. Dit kamp staat open voor leden en niet-leden.

Het kamp gaat door van 23 tot 27 augustus 2021, telkens van 9 uur tot 16 uur. Voor- en naopvang is mogelijk van 8.15 uur tot 17 uur.

Het is een zomersportkamp voor alle leeftijden. De trainingen worden voorzien door onze eigen trainers en een aantal hockeyberoemdheden (verrassing!). Maar we wisselen het hockeyspelen ook af met een aantal andere sporten en spelen.

De u14-u19 kunnen tijdens het kamp ook deelnemen aan een EHBO-opleiding (op maandagavond) én aan een scheidsrechtersopleiding (op dinsdagavond) (of eventueel op donderdagavond - dan is er een opleiding voor de ouders voorzien). Dit laatste is een goede voorbereiding voor het verplichte scheidsrechterexamen voor u14 en hoger (om deel te mogen nemen aan wedstrijden). De deelname tot deze opleidingen is beperkt tot NEO-leden.

De prijs voor het kamp bedraagt €175 (inclusief 10-uurtje en middagmaal). De avondopleidingen zijn gratis. Niet-leden betalen €30 extra, die ze terugkrijgen als ze lid worden in het volgend seizoen. Een fiscaal attest is verkrijgbaar op aanvraag.

Het inschrijvingsformulier vind je hier

Een voorsmaakje:

Welkom!

Welkom op de website van NEO Hockey Club Mechelen. We hopen dat je op onze website het antwoord vindt op de meeste praktische vragen over onze hockeyclub. Zit je toch nog met een vraag? Stel ze gerust via secretaris@neohockeymechelen.be of +32475674318!

NEO op social media

Facebook (publiek)

Facebook
publiek

Facebook (voor leden)

Facebook
voor leden

Instagram

Instagram 

Twitter

Twitter 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners