In de eerste week van de Paasvakantie (4-8 april) organiseren we een stage voor alle jeugdleden (-18-jarigen) van NEO Hockey Club. Tijdens deze 5-daagse krijg je niet alleen hockey maar ook andere activiteiten voorgeschoteld (meer details volgen later).

We zullen werken met verschillende groepen van maximaal 25 personen elk.

Het kamp is ook toegankelijk voor niet-leden, die betalen wel 30 € extra, die ze terug krijgen indien ze volgend seizoen lid worden.

Het kamp begint telkens om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur, met vooropvang vanaf 8.15 uur en naopvang tot 18.00 uur.

De deelnemers krijgen een 10-uurtje, middagmaal en 4-uurtje. De kostprijs is €150 per deelnemer.

Uiteraard is dit allemaal afhankelijk van de coronamaatregelen die gelden op dat moment. Mocht de stage niet kunnen doorgaan (geheel of gedeeltelijk, bv. voor +13-jarigen), dan krijgen de getroffen deelnemers hun inschrijvingsgeld terugbetaald. 

Jouw inschrijving is slechts definitief na volledige betaling van de deelnameprijs op BE80 0688 9955 3977 met vermelding 'Paasstage 2022'. Bij de bevestiging van de registatie ontvang je een mail met de betalingsinstructies. Na jouw betaling ontvang je van ons ook nog een betalingsbevestiging.

Meer details worden tegen het kamp meegedeeld.

Het inschrijvingsformulier vind je hier.

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli organiseren we andermaal een zomerkamp. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 100, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de beslissingen van onze overheid. Laten deze minder toe dan passen we dit ook toe op het kamp. Wil je een plaats? Wie eerst betaald heeft, heeft de meeste kans!

Voor dit kamp betaal je 125 €.

Niet-leden zijn welkom en betalen 30 € extra. Indien ze nadien besluiten lid te worden voor het volgend seizoen wordt het supplement van 30 € van de lidmaatschapsbijdrage afgetrokken.

Een vriendje, niet NEO lid, mag eenmalig een dag gratis deelnemen, net zoals op de vriendjesdagen. Dit moet wel op voorhand gemeld worden aan secretaris@neohockeymechelen.be met datum van deelname, Naam, Voornaam, geboortedatum, email en telefoonnummer van het niet-lid + NEO vriendje waar die mee meekomt.

Het kamp is voor deelnemers van 5 tot 18 jaar.

De activiteiten gaan door van 9:00 tot 16:00 met mogelijkheid tot vooropvang vanaf 8:15 en na-opvang tot 17:00

Lunch zelf meebrengen! Water is beschikbaar à volonté, wel zelf een drinkbus meebrengen.

Voor de nieuwelingen: sportschoenen en sportkledij is voldoende, een hockeystick en scheenbeschermers kan je op de club lenen.

UW INSCHRIJVING IS SLECHTS DEFINITIEF NA VOLLEDIGE BETALING VAN DE DEELNAMEPRIJS OP BE80 0688 9955 3977 MET VERMELDING ZOMERKAMP 2022 - NAAM DEELNEMER. Bij de bevestiging van de registatie ontvangt U een mail met de betalingsinstrukties.

DAARNA ONTVANGT U VAN ONS EEN BETALINGSBEVESTIGING

LOCATIE: PROVINCIAAL SPORT- EN RECREATIECENTRUM DE NEKKER - SPUIBEEKSTRAAT 19, MECHELEN
OPGELET, OFFICIEEL ADRES VAN DE NEKKER IS NEKKERSPOEL-BORCHT, 2800 MECHELEN. SOMMIGE GPS SYSTEMEN GEVEN DE PARKING AAN DE HOOFDINGANG VAN DE NEKKER NIET CORRECT WEER. SPUIBEEKSTRAAT 19, MECHELEN BRENGT JE TERECHT.

Ook voor dit kamp is er een fiscaal attest mogelijk.

Wees er snel bij!

Het inschrijvingsformulier vind je hier.

 

NEO Hockey Club verzorgt verschillende sportkampen tijdens het jaar, zowel in eigen beheer als voor andere organisatoren (waarbij wij dan de hockeytrainers leveren). De volgende kampen zijn alvast gepland in 2022:

Wat Wanneer Locatie Details en inschrijving
NEO paasstage 4-8 april 2022 De Nekker Hier inschrijven
NEO zomerkamp 4-8 juli 2022 De Nekker Hier inschrijven
NEO zomerstage 'Tropical' 22-26 augustus 2022 De Nekker Hier inschrijven
Berentrode zomerkamp 'Hockey + omnisport'

16-19 augustus 2022

22-26 augustus 2022

Berentrode (Bonheiden) Zie website Berentrode
Welkom!

Welkom op de website van NEO Hockey Club Mechelen. We hopen dat je op onze website het antwoord vindt op de meeste praktische vragen over onze hockeyclub. Zit je toch nog met een vraag? Stel ze gerust via secretaris@neohockeymechelen.be of +32475674318!

NEO op social media

Facebook (publiek)

Facebook
publiek

Facebook (voor leden)

Facebook
voor leden

Instagram

Instagram 

Twitter

Twitter 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners