NEO Hockey Club verzorgt verschillende sportkampen tijdens de zomervakantie van 2020. We organiseren zelf 2 hockeykampen, maar leveren ook trainers voor hockeykampen georganiseerd door Berentrode (Bonheiden) en De Nekker (Mechelen):

Datum Organisator Locatie Details en inschrijving
1-3 juli 2020 Berentrode Berentrode Website Berentrode
6-10 juli 2020 NEO De Nekker Zie hieronder
20-24 juli 2020 De Nekker De Nekker Dit kamp werd afgelast.
24-28 augustus 2020 NEO De Nekker Website Berentrode
24-28 augustus 2020 Berentrode Berentrode Zie hieronder

Door de coronamaatregelen hebben we onze activiteiten op een laag pitje moeten zetten. Daarom doen we deze zomer een aantal extra inspanningen. Eén daarvan is een extra hockeykamp van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli. Het aantal inschrijvingen is beperkt tot 100, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de beslissingen van onze overheid. Laten deze minder toe dan passen we dit ook toe op het kamp. Wil je een plaats? Wie eerst betaald heeft, heeft de meeste kans!

Voor dit kamp betaal je €150. In deze bijdrage is ook eten inbegrepen. Mocht dit niet toegelaten zijn dan betalen we €40 terug. En om het geheel nog aantrekkelijker te maken: derde lid van hetzelfde NEO gezin komt gratis!

Ook niet-leden zijn welkom. Zij betalen een surplus van €30 die, als ze lid worden van NEO, wordt afgetrokken van het inschrijvingsgeld. Komt het niet-lid mee samen met een NEO vriendje naar het kamp dan krijgt het NEO vriendje €30 terugbetaald op zijn inschrijving (niet-lid moet naam van vriendje opgeven bij inschrijving). Dus, beste NEO leden: breng je 5 vriendjes die geen lid zijn mee naar het kamp dan word je volledige kampbijdrage terugbetaald!

Ook voor dit kamp is er een fiscaal attest mogelijk.

Wees er snel bij!

Het inschrijvingsformulier vind je hier.

 

NEO Tropical logo

Op zaterdag 5 september starten de wedstrijden van het nieuwe seizoen. Om dat goed opgewarmd in te zetten, organiseren we naar jaarlijkse gewoonte onze NEO Tropical in de laatste week van augustus. Dit kamp staat open voor leden en niet-leden.

Het kamp gaat door van 24 tot 28 augustus, telkens van 9 uur tot 16 uur. Voor- en naopvang is mogelijk van 8.15 tot 17 uur.

Het is een zomersportkamp voor alle leeftijden. De trainingen worden voorzien door onze eigen trainers en een aantal hockeyberoemdheden (verrassing...). Maar we wisselen het hockeyspelen ook af met een aantal andere sporten en spelen.

De U14 en ouder kunnen tijdens het kamp ook deelnemen aan een groepstraining arbitrage. Zij moeten in dit examen geslaagd zijn om aan de wedstrijden te kunnen deelnemen! De deelname is beperkt tot NEO leden.

Kostprijs is €175. Overnachting €50. Niet-leden betalen €30 extra die ze terugkrijgen als ze lid worden in het volgend seizoen. Een fiscaal attest is verkrijgbaar op aanvraag.

Het inschrijvingsformulier vind je hier.

Een voorsmaakje:

Welkom!

Welkom op de website van NEO Hockey Club Mechelen. We hopen dat je op onze website het antwoord vindt op de meeste praktische vragen over onze hockeyclub. Zit je toch nog met een vraag? Stel ze gerust via secretaris@neohockeymechelen.be of +32475674318!

NEO op social media

Facebook (publiek)

Facebook
publiek

Facebook (voor leden)

Facebook
voor leden

Instagram

Instagram 

Twitter

Twitter 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners