We geven je alvast de volgende argumenten mee om te kiezen voor hockey bij NEO:

  • We zijn een gezellige en familiale club, waar iedereen welkom is. We staan erop een gastvrije club te zijn, zowel voor nieuwe leden als voor bezoekende wedstrijdploegen. En ook al laten we ons bijstaan door een aantal toptrainers, waaronder enkele internationale, toch vinden we dat de fun moet primeren op de prestatie.
  • We kiezen er bewust voor om alle jeugdspelers (t.e.m. U12) tegelijkertijd te laten trainen. Dit is niet alleen praktischer voor ouders met meerdere kinderen, maar geeft de spelers en ouders ook de gelegenheid om elkaar te leren kennen.
  • We trainen en spelen in De Nekker. Dat is leuk voor de kinderen en de ouders. De kinderen kunnen voor of na de training nog even ravotten in één van de vele speeltuinen. De ouders kunnen tijdens de training iets drinken of eten in onze cafetaria aan het veld, een baantje gaan zwemmen in de Nekkerpool of een toertje gaan lopen of wandelen aan de Dijle of het Mechels Broek (er zijn intussen al verschillende loopgroepjes waar je je ongetwijfeld bij kan aansluiten).
  • We trainen naast en tegelijkertijd met RAM Atletiek. Broers en zusjes die dus liever loopschoenen aan hun voeten hebben dan een stick in hun hand, komen op dezelfde plaats en tijd aan hun trekken.