NEO Hockey Club Mechelen is een laagdrempelige, gezellige, familiale veldhockeyclub in Mechelen. We bieden hockey aan alle leeftijden vanaf 4 jaar, dit zowel op recreatief als competitief niveau. Spelplezier, gastvrijheid, fair play en respect dragen we hoog in het vaandel.

Naast het sportieve behoort ook het sociale tot de kernwaarden van onze club. We organiseren heel wat activiteiten om de verbondenheid tussen de spelers, families en club te bevorderen. Hiervoor kunnen we op heel wat vrijwilligers rekenen ter ondersteuning.

Wij trainen en spelen onze wedstrijden in het Provinciaal Sport- & Recreatiedomein De Nekker in Mechelen. In de cafetaria, met zicht op het veld, kan je iets drinken of een hapje eten. Het domein beschikt verder over verschillende buitenspeeltuinen, een binnenspeeltuin, verschillende zwembaden, sporthal, squashterreinen en een cafetaria waar je uitgebreider kan eten. Vlakbij De Nekker vind je ook een bioscoop en schaatsbaan.

Ben je op zoek naar een leuke hockeyclub? Dan is NEO misschien iets voor jou! Kijk eens rond op deze website en neem gerust contact op met ons.