NEO Hockey Club is een gezellige, familiale veldhockeyclub in Mechelen met zo'n 220 leden. We bieden jeugd- en seniorhockey aan op recreatief en competitief niveau. Spelplezier, gastvrijheid, fair play en respect dragen we hoog in het vaandel.

Naast het sportieve verliezen we het sociale niet uit het oog. We organiseren tal van activiteiten die het mogelijk maken elkaar beter te leren kennen.

Wij trainen en spelen onze wedstrijden in het Provinciaal Sport- & Recreatiedomein De Nekker in Mechelen. In de cafetaria, met zicht op het veld, kan je iets drinken of een hapje eten. Het domein beschikt verder over verschillende buitenspeeltuinen, een binnenspeeltuin, verschillende zwembaden, sporthal, squashterreinen en een cafetaria waar je uitgebreider kan eten. Vlakbij De Nekker vind je ook een bioscoop en schaatsbaan.

Ben je op zoek naar een leuke hockeyclub? Dan is NEO misschien iets voor jou! Kijk eens rond op deze website en neem gerust contact op met ons.

De club wordt beheerd door de Raad van Bestuur. Elk van hen is quasi dagelijks bezig met de club in goede banen te leiden. Alhoewel ze allemaal een specifieke verantwoordelijkheid hebben, helpen ze je graag verder met eender welke vraag of opmerking.

Je kan de raad van bestuur bereiken via secretaris@neohockeymechelen.be.

Gil Gil Doms Sportief verantwoordelijke, club umpire coach
Tim Tim Janssens Website, sportieve cel
Bart Bart Moerman Secretaris, ledenadministratie, scheidsrechterverantwoordelijke, aanspreekpunt integriteit, website
Peter Queeckers Peter Queeckers  Voorzitter, jeugdsportcoördinator, zorgcoördinator
Asif Rana Asif Rana
Sportief verantwoordelijke (Director Coaching and Training)
Yves Yves Steenmans
Penningmeester
Ann Ann Swinnen
Algemene administratie, vertrouwenspersoon, aanspreekpunt sociaal (financiële problemen en kansengroepen), aanspreekpunt integriteit
NEO op social media

Facebook (publiek)

Facebook
publiek

Facebook (voor leden)

Facebook
voor leden

Instagram

Instagram 

Twitter

Twitter 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners