NEO Hockey Club Mechelen is een laagdrempelige, gezellige, familiale veldhockeyclub in Mechelen. We bieden hockey aan alle leeftijden vanaf 4 jaar, dit zowel op recreatief als competitief niveau. Spelplezier, gastvrijheid, fair play en respect dragen we hoog in het vaandel.

Naast het sportieve behoort ook het sociale tot de kernwaarden van onze club. We organiseren heel wat activiteiten om de verbondenheid tussen de spelers, families en club te bevorderen. Hiervoor kunnen we op heel wat vrijwilligers rekenen ter ondersteuning.

Wij trainen en spelen onze wedstrijden in het Provinciaal Sport- & Recreatiedomein De Nekker in Mechelen. In de cafetaria, met zicht op het veld, kan je iets drinken of een hapje eten. Het domein beschikt verder over verschillende buitenspeeltuinen, een binnenspeeltuin, verschillende zwembaden, sporthal, squashterreinen en een cafetaria waar je uitgebreider kan eten. Vlakbij De Nekker vind je ook een bioscoop en schaatsbaan.

Ben je op zoek naar een leuke hockeyclub? Dan is NEO misschien iets voor jou! Kijk eens rond op deze website en neem gerust contact op met ons.

Elk lid van het bestuur is quasi dagelijks bezig met de club in goede banen te leiden. Alhoewel ze allemaal een specifieke verantwoordelijkheid hebben, helpen ze je graag verder met eender welke vraag of opmerking.

Je kan het bestuur bereiken via secretaris@neohockeymechelen.be of secretaris@neohc.be.

Bart Bart Moerman Secretaris, ledenadministratie, vertrouwenspersoon, aanspreekpunt sociaal (financiële problemen en kansengroepen), aanspreekpunt integriteit, communicatie
Gil Gil Doms Sportieve cel, scheidsrechterverantwoordelijke (club umpire coach)
  Olivier Lebbink Cafetaria, evenementen, materiaal
Peter Queeckers Peter Queeckers Voorzitter, sportieve cel
Tim Tim Janssens Communicatie, sportieve cel, cafetaria, evenementen
Yves Yves Steenmans
Penningmeester, sportieve cel
NEO op social media

Facebook (publiek)

Facebook
publiek

Facebook (voor leden)

Facebook
voor leden

Instagram

Instagram 

Twitter

Twitter 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners