Hockey Nation geeft NEO leden 10% korting bij bestelling via de webwinkel  op al je aankopen met uitzondering van de NEO uitrusting! Gebruik daarvoor de promotiecode "NEO" op www.hockeynation.be

 

Voor de wedstrijden moet je een NEO tenue, scheenlappen en een bitje dragen.

De NEO tenue bestaat uit een shirt, short of rokje en sokken in de kleur navy blauw en met de logo's van NEO en zijn sponsors. Een volledige tenue kost € 100; hierin is de bedrukking van naam en nummer inbegrepen. Je kan optioneel ook een hoody aankopen aan € 55 of een extra paar sokken aan € 15.

Je kan de tenue kopen bij Hockey Nation (Waalse Kaai 57, Antwerpen). Bij aankoop van schoenen en sticks krijg je bij hen ook 10% korting.

Uniformiteit van de wedstrijduitrusting, inclusief de opgedrukte sponsoring, is een regel van de hockeybond. Iedereen die wedstrijden wilt spelen is dus verplicht om in deze uitrusting aan te treden. Bij U14-ploegen en ouder is het ook verplicht om een naam en nummer op het shirt te hebben. Het nummer moet uniek zijn; speel je dus af en toe mee met een ander team, kies dan een nummer dat niet in gebruik is in beide teams.

NEO op social media

Facebook (publiek)

Facebook
publiek

Facebook (voor leden)

Facebook
voor leden

Instagram

Instagram 

Twitter

Twitter 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners