Hockey Nation organiseert een stockverkoop met kortingen tot 50%! Place to be is de Waalse Kaai 57 in Antwerpen, en dat op 7 en 8 maart tussen 10 en 18 uur.

Verder kan je genieten van een korting van 10% op al je aankopen in de webwinkel. Daarvoor kan je tot 1 juli de promotiecode "ONLINE10" gebruiken op www.hockeynation.be

De Red Lions en Red Panthers vertrekken over enkele maanden naar de Olympische Spelen van Tokio, waar ze resoluut voor goud gaan. Maar eerst spelen ze nog enkele wedstrijden in de FIH Hockey Pro League. En daarbij kunnen ze alle steun van hun Belgische supporters gebruiken.

De tweede editie van de FIH Hockey Pro League ging van start midden januari. Onze twee Belgische teams behaalden al mooie resultaten tegen Australië, Nieuw-Zeeland en India, en in maart volgen nog uitwedstrijden tegen Duitsland. Vanaf mei spelen ze een aantal wedstrijden op Belgische bodem, meer bepaald tegen de Verenigde Staten / Spanje, Argentinië, Groot-Brittannië en Nederland. De Red Lions en Red Panthers spelen al hun thuiswedstrijden in Antwerpen, op het Wilrijkse Plein. Zoals het afgelopen EK heeft aangetoond, is dit een goed bereikbare locatie die grootse prestaties mogelijk maakt.

Heb je zin om - met jouw team? - de Belgische teams aan te moedigen? Bekijk dan het programma en koop je tickets. Gebruik voor dat laatste de optie om tickets aan te kopen "met clubcode", en vul daarbij clubcode "716" in. Zo vloeit er een deel van de ticketprijs terug naar de club, wat ten goede zal komen aan de herinrichting van de cafetaria!

De inschrijvingen voor ons Pinkstertornooi zijn geopend! Dit tornooi voor de jongste hockeyploegen (U7-U8-U9) gaat door op Pinkstermaandag 1 juni van 9 tot 16 uur. Wie inschrijft en betaalt vóór 12 april krijgt 20% korting! Meer info en het inschrijvingsformulier vind je op de Pinkstertornooi pagina (onder Activiteiten).

Het tweede deel van het outdoorseizoen gaat weer van start! De trainingen starten op maandag 3 februari en de wedstrijden op 15 februari. (Opgelet: de uren van de wedstrijden liggen nog maar vast t.e.m. het eerste weekend van maart.)

Welkom!

Welkom op de website van NEO Hockey Club. We hopen dat je op onze website het antwoord vindt op de meeste praktische vragen over onze hockeyclub. Zit je toch nog met een vraag? Stel ze gerust via secretaris@neohockeymechelen.be!

NEO op social media

Facebook (publiek)

Publiek

Facebook (voor leden)

Voor leden

Instagram

 

Twitter

 

Sponsor NEO via Trooper

Onze partners
Wedstrijden
  February 2020  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29